.

Klant ervaring

Ik ben een startende ondernemer en wilde vanaf de start van mijn bedrijf de zaken goed geregeld hebben. Aangiftes.com doet mijn volledige administratie en met de gratis app scan ik bijvoorbeeld mijn benzine bonnetjes, welke rechtstreeks worden verwerkt in mijn administratie nooit geen bonnetje meer kwijt, top!!

Ik ben al jaren zelfstandig en sinds 2015 werk ik samen met aangiftes.com. Ik laat mijn btw aangiftes altijd even controleren en één keer per jaar wordt mijn aangifte inkomstenbelasting gedaan door aangiftes.com, no nonsense kantoor en altijd bereikbaar.

 

Sinds 2019 ben ik klant van dit kantoor, via de accountantslijst van e-boekhouden ben ik met ze in contact gekomen, makkelijk dat aangiftes.com mee kan kijken. 

 

Op het hoogtepunt van de verwarring die mijn financiële situatie met zich meebracht, kwam ik Alex tegen. Het duurde wel even voor alles weer gladjes liep maar al die tijd was Alex in ieder geval een soort rots in de branding. Als hij zegt ‘het komt goed’, dan is dat zo. 

Dus toen mijn vriend begon met zijn bedrijf was het niet meer dan logisch dat Alex als boekhouder werd ingeschakeld. Hij stelde voor e-boekhouden te gaan gebruiken en dat werkt prima. Korte lijntjes en iedere partij heeft meteen overzicht. Verder denkt Alex zakelijk heel hard mee en komt met positieve input. En uiteraard is de administratie up-to-date, ook niet onbelangrijk. Zeker als ZZP’er is het belangrijk dat je je kunt bezighouden met datgene waar je goed in bent en je niet hoeft druk te maken over andere zaken die bij het ondernemen horen. 

 

Ingeborg Baumann (ZZP tekstschrijver/journalist)

Mark Zwaan (ZZP Troppo Bello) 

.