Diensten – Producten

ZZP Budget kwartaal

Als ondernemer of zzp’er doet u elk kwartaal aangifte van de omzetbelasting. Om u die zorg uit handen te nemen hebben wij een ideale oplossing.

U sluit bij ons een abonnement af waarbij wij vier keer per jaar de aangiftes omzetbelasting, jaarlijks de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting automatisch voor u doen. U ontvangt ook de jaarrekening. Dus voor een tarief van € 65,- (ex btw) per maand plus eenmalig de opstartkosten van € 150,- (ex btw) heeft u er geen omkijken meer naar. Voorwaarde is dat u ons een automatische incassomachtiging geeft om de abonnementskosten van uw bankrekening af te schrijven.

€ 65,-

Totaalprijs excl. btw

ZZP Budget maandelijks

Als ondernemer of zzp’er doet u elke maand aangifte van de omzetbelasting. Om u die zorg uit handen te nemen hebben wij een ideale oplossing.

U sluit bij ons een abonnement af waarbij wij twaalf keer per jaar de aangiftes omzetbelasting, jaarlijks de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting automatisch voor u doen. U ontvangt ook de jaarrekening. Dus voor een tarief van € 75,- (ex btw) per maand plus eenmalig de opstartkosten van € 150,- (ex btw) heeft u er geen omkijken meer naar. Voorwaarde is dat u ons een automatische incassomachtiging geeft om de abonnementskosten van uw bankrekening af te schrijven. 

€ 75,00

Totaalprijs excl. btw

Maandelijks telefonisch advies

U krijgt voor een tarief van € 33,- per maand (excl. btw) 1 uur advies.
Maandelijks kunt u ondersteuning krijgen bij allerlei vraagstukken rondom de administratie van uw bedrijf. Dit geldt voor bedrijfsadvies, belastingvragen of administratievragen.

€ 33,00

Totaalprijs excl. btw